Zakelijk

Kaminto koffie voor op de zaak

Het is bewezen, lekkere koffie zorgt voor blije en gemotiveerde collega’s! (geloof je ons niet? lees het hier zelf) Maar hoe krijg je de sublieme koffies van de espressobars op de werkvloer? Heel simpel, met Kaminto natuurlijk! Doordat wij gebruik maken van premium Fairtrade koffiebonen van het hoogste niveau zorgen wij ervoor dat iedereen een bakkie krijgt om van te genieten. Dankzij het uitgebreide assortiment zijn er vele mogelijkheden mogelijk voor zakelijke fairtrade koffiebonen oplossingen op de zaak, verder bieden wij ook de mogelijkheid heerlijke biologische Fairtrade thee van Bradley’s aan jouw collega’s aan te bieden voor de mensen die liever thee hebben. 

Zakelijke fairtrade koffiebonen
  • Gratis geleverd vanaf €49,99 (NL). Voor 23:59 besteld de volgende werkdag vers gebrand verzonden!
  • Duurzaam, eerlijk en verantwoord
    100% versheidsgarantie: nooit ouder dan 3 dagen
  • Speciaal voor jouw bestelling vers gemalen, elke dag weer!

Zakelijk bestellen in de webwinkel

Zakelijke klanten zijn natuurlijk van harte welkom in onze webwinkel. Omdat de webwinkel bedoeld is voor consumenten, kunnen we alleen nog niet de services bieden die een bedrijf graag ziet zoals betalen op rekening en prijsafspraken. Daarvoor verwijzen wij u naar onze klanten service.

Kaminto ook op het werk en in de horeca

In het bedrijfsleven en in de horeca draait alles om klanttevredenheid. Een schijnbaar eenvoudig kopje koffie of thee draagt daaraan bij. Kaminto, de koffie- en theespecialist heeft een assortiment speciaal voor bedrijven, instellingen en horeca. We delen graag onze kennis en ervaring met jullie werkvloer.

zijn er nog vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord er al tussen.

Voor meer informatie over Kaminto in uw bedrijf kunt u contact opnemen met: info@kaminto.nl

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee aan een oplossing voor jullie situatie.

    Naar top