Waarom Kaminto
 • Meer betaald
  Onze missie is om zoveel mogelijk gebruik te maken van Direct Trade. Dit doen wij zodat de boeren 30% tot 50% meer betaald krijgen voor het vakmanschap dat ze leveren.
 • Breed assortiment
  Wij beschikken over een breed assortiment aan heerlijke koffie, gebruik de product informatie bij het maken van een keuze om de juiste koffie in huis te halen.
 • Dagelijks vers
  Onze bonen worden dagelijks vers gebrand zodat jij de volgende dag al kunt genieten van diepgang in smaak. De koffiebonen zullen nooit ouder dan drie dagen zijn dus bomvol met smaak!
Waarom Kaminto
Fairtrade Specialty Roast
......
 • Hoge kwaliteit
  Veel van onze koffiebonen zijn Direct trade bonen waardoor de koffieboeren met passie en liefde uitstekende koffiebonen kunnen produceren. Bedankt voor het steunen van onze vrienden!
 • Uitstekend gemalen
  Wil jij jouw koffie liever gemalen ontvangen? Geen probleem! Wij malen de koffie voor u zonder extra kosten zodat jouw koffie altijd perfect word aangeleverd voor jouw perfecte bakkie. Graag gedaan šŸ˜‰
 • Geweldig aroma
  Is er iets in de wereld dat lekkerder ruikt dan verse koffie? Wij vinden van niet! Daarom willen wij de geurrijke wereld van koffie met jouw delen.

ā€œEveryone should believe in something. I believe I will have another coffee.ā€

Koffie is voor velen een dagelijkse must, maar waarom zou je kiezen voor oneerlijke, oude en bittere koffie? Wij zijn Kaminto: een jong bedrijf met een missie. Kaminto staat voor koffie uit eerlijke handel waarbij de boeren een eerlijke prijs krijgen voor het werk dat ze verzetten. Onze missie is om zoveel mogelijk gebruik te maken van Direct Trade. Daarmee krijgen de boeren 30% tot 50% meer betaald voor het vakmanschap dat ze leveren, omdat we rechtstreeks bij hen inkopen zonder tussenkomst van een organisatie. Helaas is het nog niet mogelijk om voor elke koffieboon dit te realiseren, maar we zijn goed op weg. In de tussentijd zullen wij deze prachtkoffies wel aan u voorstellen.

Ons streven is het doorgeven van onze passie voor het vakmanschap in koffie. Onze bonen worden dagelijks vers gebrand, zodat u de volgende dag al kunt genieten van diepgang in smaak zonder nare gevolgen voor de boeren die uw koffie met liefde en zorg hebben verbouwd. Koffie is immers een genietmoment.

Bent u nieuwsgierig naar de wereld van koffie en wilt u haar echte schoonheid in geuren en smaken beleven? Ontdek onze geweldige selectie en laat u inspireren door de verhalen achter de bonen. Dit allemaal comfortabel vanuit huis.

Ga jij mee op avontuur?

Iedere koffie heeft een verhaal en wij delen deze prachtige verhalen maar al te graag met jou! Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van koffie en wil jij haar echte schoonheid in geuren en smaken beleven? Ontdek onze geweldige selectie en laat je inspireren door de verhalen achter de bonen. Bestel vandaag zodat je morgen al kunt genieten!
Dit allemaal comfortabel vanuit huis.
Premium koffie

Vers gebrande koffie om van te genieten

Koffie is de ruggengraat van onze samenleving, we kunnen niet zonder! Deze heerlijke kop motivatie word op een hele simpele manier gemaakt. Je begint bij de juiste koffieboon, zo zijn de heerlijke premium Direct trade koffiebonen van Kaminto de ideale keus. Verder is de versheid van de koffieboon ook heel belangrijk, daarom branden wij onze koffiebonen dagelijks vers zodat jou koffie nooit ouder is dan drie dagen zodat ze voldoende gerust hebben en de smaak is gestabiliseerd. Wil je liever je koffie gemalen hebben? Dan word deze altijd pas bij verwerking van jou order gemalen waardoor wij de versheid kunnen garanderen. Wij stoppen veel liefde in onze ambacht en dat proef je terug in koffies! Zo hebben wij speciaal voor jou ons best gedaan de beste koffieboeren in de wereld te vinden.

Omdat voor ons eerlijkheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat hebben we met grote zorg samenwerkingen gesmede met de lokale boeren, plantages en coƶperaties in de vorm van de Direct trade handelswijzen. Dankzij deze samenwerking garandeert voor de boeren tot wel 70% meer inkomsten voor hun werk met als gevolg dat zij ons garanderen dat we ontzettend lekkere en duurzame koffiebonen krijgen met hoge kwaliteitsnormen. Wij staan altijd dicht bij de boeren waar we mee samenwerken, vanaf het begin van het proces tot het einde van de verwerking. Zo garandeert Kaminto dat iedere koffie van ons de lekkerste is, iedere keer weer. Bestel voor 23:59 en jouw order zal de volgende werkdag vers worden verstuurd!

Help ook de Boeren!

Hoezo moet verantwoorde koffie onbetaalbaar zijn? Iedereen verdient lekkere koffie, ook jij! Wist je trouwens dat Nederlanders gemiddeld zoā€™n 2 kopjes koffie per dag drink? Om precies te zijn 1.84 kopje koffie per dag (dat betekend al gauw meer dan 6 Kilo koffiebonen per jaar) wat ons land nummer 3 maakt op de lijst van landen die het meeste koffie drinken, enkel Noorwegen met 1,98 kopjes koffie per dag en Finland met maar liefst 2,66 kopjes koffie per dag gaan ons voorbij. (dat beantwoord maar eens de vraag: in welke landen wordt het meeste koffie gedronken) Enfin, omdat wij gebruiken maken van Direct trade koffiebonen zorgen wij ervoor dat de koffieboeren eerlijk betaald krijgen voor hun werk. Samen creĆ«ren wij een betere toekomst voor de nieuwe generatie koffiespecialisten, help jij ons mee? We beloven heerlijke koffie te leveren als beloning!

Jij wilt ook Verse koffie!

Bij Kaminto zorgen wij ervoor dat iedere zak koffie zo vers mogelijk onze branderij verlaat, dit doen wij met liefde omdat wij weten dat de lekkerste koffie met verse bonen word gemaakt. Wist je trouwens dat hele koffiebonen een betere optie zijn dan gemalen koffie? Indien je jezelf afvraagt: wat is beter bonen of gemalen koffie? Hele koffiebonen blijven langer vers dan de gemalen variant omdat gemalen koffie meer oppervlakte blootstelt aan zuurstof en vocht waardoor hele koffiebonen minder snel haar smaak en aroma verliest. Waar wacht je nog op?

Cups of verse koffiebonen

Iedereen vraag zich ook vaak af: wat is goedkoper, cups of bonen? Nou het antwoord is simpel, een volle gepassioneerde hele koffieboon is altijd goedkoper luid het antwoord! Als we uitgaan van een stevig gezette kop koffie met 5 gram koffiebonen zal je uitkomen op ongeveer 10 tot 15 cent per kopje koffie terwijl een cup al gauw 40 cent en meer kan kosten. Aii dat is nogal duur en dan ook nog de gedachte dat je bij ons meer smaak intensiteit krijgt dan bij die cups die vaak al weken tot maanden uit zijn.. de keuze is snel gemaakt, bestel vandaag nog jouw verse Kaminto koffie!

Verwen jezelf, je verdient het!

Psst, je kan echt veel met koffie, geloof je ons niet? We laten het graag zien! Neem een kijkje bij onze koffierecepten voor de lekkerste koffie gerelateerde koffiecocktails, mixdrinks en overige koffie dranken. Buiten de vaste klassiekers zoals een Irish Coffee hebben we een geweldige collectie in peto welke regelmatig word uitgebreid met elke unieke en lekkere koffie die we kunnen vinden! Ben je opzoek naar de perfecte Cold Brew koffie? Hebben we! Wil je het recept van de legendarische EsMa? (Espresso Martini) Geen probleem! Vraag je jezelf af: wat is het recept van een Pumpkin Spice Latte of hoe maak je een Pumpkin Spice Latte? We got you covered! Kortom, er zijn genoeg feestdagen om als excuus te gebruiken voor onze geweldige recepten dus verwen jezelf! Dus waar wacht je nog op?

Naar top