Retourbeleid

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Of is het product beschadigd of kapot? Je kunt het product binnen 14 dagen retourneren.

14 DAGEN HERROEPINGSTERMIJN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@kaminto.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten van de retourzending

Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de aan ons betaalde verzendkosten vergoeden.

Wil je een artikel retourneren?

Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij alles zo soepel mogelijk afhandelen.

  • Meld via het retourformulier dat je een artikel retour wilt sturen.
  • Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
  • Je ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
  • Na ontvangst van je zending sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail.
  • Wij ruilen indien gewenst het artikel om, geven je een tegoedbon of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van wat jij wilt.

UITZONDERINGEN

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Houd er rekening mee dan op maak gemaakte producten worden buiten gesloten van retourneringen omdat deze op uw verzoek worden geproduceerd. 

Heb je vragen over de mogelijkheden tot het ruilen van een product? Neem dan (het liefst voordat je retourneert) contact op met onze klantenservice.

Naar top